Sunday, January 8, 2012

2012 dan Kekasih



Begitu banyak cerita
Ada suka ada duka
Cinta yang inginku tulis
Bukanlah cinta biasa

 

Salam! Nak tau tak, ni lah post RNS yang pertama dalam tahun 2012. New year hari tu semua bloggers sibuk post tentang azam baru. Tapi RNS tak sempat tulis. Banyak sangat topik yang kena cover sepanjang belajar Hemopoietic and Lymphoid System. Sekarang ni RNS sedang belajar Cardiovascular System (CVS). CVS ni khususnya tentang jantung dan electrocardiography studies..

Okaylah enough with that, jom beralih ke topik entri RNS kali ni. Betul ke RNS dah jumpa kekasih dia?!
Hehe.. Malu la nak cakap. Erm memang betul pun sebenarnya.
 RNS pun tak sangka. Kehadiran dia dalam hidup RNS begitu bermakna. Sebelum ni RNS tak sedar yang sebenarnya dia simpan sesuatu petanda untuk RNS.  

Sebelum dia hadir dalam hidup ini, RNS selalu je dilanda kemurungan.. Bila RNS buat sesuatu kerja mesti rasa tak selesa. Seolah-olah ada kekosongan. Tapi, sejak dia muncul, RNS kini rasa lebih selesa dan tenang melalui hari-hari biasa. Terima kasih kekasihku. :)
 
Sebelum dia hadir dalam hidup ini, tiada sesiapa pun yang benar-benar tahu jika RNS rasa sakit kepala. Tapi, sejak dia muncul, dia seakan-akan tahu je kesakitan yang RNS hadapi. Dialah yang selalu meringankan sakit tu. Terima kasih kekasihku.. :)

Dia jugalah yang banyak bantu RNS semasa belajar. Kalau waktu kuliah dia sentiasa di samping RNS. Tanpa dia, tak tahulah macam mana RNS nak belajar. Susah kot.

Hari ni, RNS rasa macam tak boleh simpan lagi rahsia ni. RNS nak sangat perkenalkan pada kawan-kawan siapa kekasih yang sentiasa di sisi RNS.. Tak salah kan kalau RNS bagi tahu?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TU DIA KEKASIH RNS! MY FIRST EYEGLASSES! haha 

Okay bye!


p/s: actually nak sambung lagi entri ni tentang "tanda2 anda perlu pakai spec". Tapi x sempat pulak sebab tiket bas pukul 10.30 pagi. later k!

7 comments:

  1. uhhhh anda da pakai sepek laa.awww na tegok muke anda pakai sepek wahai cik doctor-wannabe :D

    ReplyDelete
  2. afiqah: 'sepek' tu dah macam 'sepet' pulak haha.. x nampak teen dah bila pakai spec. :(

    ReplyDelete
  3. i dunno y, my when i read this, my eyes tetiba je berayaq. ahahahhha~ how i miss u la raja. =')

    ReplyDelete
  4. cikSpanKuning: So sweet dear.. I miss you too la! bila nak balik malaysia..

    ReplyDelete